BYD GERNE IND MED TEMATIKKER, SPØRGSMÅL OG UDFORDRINGER

Vi har det seneste stykke tid modtaget rigtig mange positive tilbagemeldinger i forhold til bloggen. Det er vi rigtig glade for! Der er flere, der har spurgt, om bloggen også kunne være et sted, hvor det på en uformel måde er muligt at stille spørgsmål og vende evt. problematikker, man sidder med i det daglige arbejde. Katrine Lotz har også forslået, om det vil være muligt at bruge bloggen som et sted, hvor forskning kan formidles i en mere personlig, måske diskuterende, inviterende og mere direkte form.

Vi synes, at alle disse forslag harmonerer rigtig fint med bloggens ånd. Hvis man har spørgsmål, forskningsemner, tematikker eller lignede, man gerne vil vende eller formidle, kan man sende det til tv@kristinejensen.dk, så vil jeg sørge for, at det bliver lagt op, som et særskilt indlæg. 

Derudover er man selvfølgelig altid velkommen til selv at lægge evt. spørgsmål og emner/tematikker ud som en kommentar til et indlæg.

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger. Bogmærk permalinket.

En kommentar til BYD GERNE IND MED TEMATIKKER, SPØRGSMÅL OG UDFORDRINGER

  1. Det er et fantastisk fint initiativ, som jeg glæder mig til at følge og (jf. ovenstående) bakke op om. Det er især en fornøjelse at få et indblik i tegnestuens praksis samtidig med muligheden for at gå i dialog med jer – og andre. Tak for det!

    Katrine har nævnt forskning. Det er en god idé! Jeg ser også bloggen som en god og uformel mulighed for at diskutere landskabsfaglig undervisning. Hvilke krav kan vi eksempelvis stille til kommende landskabsarkitekter i forhold til nogle af de udfordringer vi står over for nu og i den kommende fremtid?

    Men altså, først og fremmest skulderklap for et godt initiativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>